Recept

Spring Rolls ·  Veggie ·  Souffléer
Van Choy med nötkött, hela rädisor och skyrdipp
Van Choy med nötkött, hela rädisor och skyrdipp
Van Choy med nötkött, hela rädisor och skyrdipp
Van Choy med grönsaker – à la Saltimbocca-snacks med parmaskinka och salvia
Van Choy med grönsaker – à la Saltimbocca-snacks med parmaskinka och salvia
Van Choy med grönsaker – à la Saltimbocca-snacks med parmaskinka och salvia
Miniburritos på kryddörtsspett med het avokadomajonnäs
Miniburritos på kryddörtsspett med het avokadomajonnäs
Miniburritos på kryddörtsspett med het avokadomajonnäs
Ekologiska vårrullar med kikärtssallad
Ekologiska vårrullar med kikärtssallad
Ekologiska vårrullar med kikärtssallad
Vårrullar med grönsaker och risfyllda paprikor
Vårrullar med grönsaker och risfyllda paprikor
Vårrullar med grönsaker och risfyllda paprikor
Vårrullar med nötkött, kryddiga risfrikadeller och raitadipp
Vårrullar med nötkött, kryddiga risfrikadeller och raitadipp
Vårrullar med nötkött, kryddiga risfrikadeller och raitadipp
Vårrullar med nötkött, avokadohummus, granatäpple och mynta
Vårrullar med nötkött, avokadohummus, granatäpple och mynta
Vårrullar med nötkött, avokadohummus, granatäpple och mynta
Vårrullar Maxi med kålrabbisallad och sesamdipp
Vårrullar Maxi med kålrabbisallad och sesamdipp
Vårrullar Maxi med kålrabbisallad och sesamdipp
Sufflé med broccoli och morötter bakat med parmaskinka och brödsallad
Sufflé med broccoli och morötter bakat med parmaskinka och brödsallad
Sufflé med broccoli och morötter bakat med parmaskinka och brödsallad
Nachobiffar med sellericouscous
Nachobiffar med sellericouscous
Nachobiffar med sellericouscous
Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad
Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad
Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad
Grönsaksbiff som alternativ parisare
Grönsaksbiff som alternativ parisare
Grönsaksbiff som alternativ parisare
Grönsaksbiff med stekt kyckling, ärtmos och salladslök
Grönsaksbiff med stekt kyckling, ärtmos och salladslök
Grönsaksbiff med stekt kyckling, ärtmos och salladslök
Sötpotatisfalafel-mix med ”grön yoghurt”
Sötpotatisfalafel-mix med ”grön yoghurt”
Sötpotatisfalafel-mix med ”grön yoghurt”
Päronsufflé med skogsbärssorbet
Päronsufflé med skogsbärssorbet
Päronsufflé med skogsbärssorbet

  • Om Daloon
  • Jobb

  • Användarvillkor
  • Cookie-och Integritetspolicy

DALOON A/S, DELFINVEJ 3, DK-5800 NYBORG, DENMARK TEL. +45 63 31 63 31 FAX. +45 63 31 63 63 EMAIL: FORBRUGER.SERVICE@DALOON.DK Copyright 2018: Daloon A/S
Daloon is part of  
Logo
  • GODA INUTI   
  • STREET FOOD
  •   RECEPT  
    • Alla
    • Spring Rolls
    • Finger food
    • Veggie
    • Street Food
  • PRODUKTER
    • Alla
    • Spring Rolls
    • Finger Food
    • Veggie
    • Street Food
  • FOODSERVICE
    • Hjem
    • Recept
    • Produkter
Genom att använda denna hemsida accepterar du vår användning av cookies. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår Integritetspolicy. Cookie-InställningarAcceptera
Integritets- och kakapolicy

Privacy Overview

Vi använder cookies på vår hemsida, inklusive cookies från tredje part. Det gör vi för att se till att hemsidan fungerar enligt syftet samt för att förbättra och anpassa innehållet. Genom att acceptera användningen av cookies eller genom att använda webbplatsen, accepterar du vår användning av cookies. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår Integritetspolicy
Necessary
Alltid aktiverad

Vi använder cookies på vår hemsida, inklusive cookies från tredje part. Det gör vi för att se till att hemsidan fungerar enligt syftet samt för att förbättra och anpassa innehållet. Genom att acceptera användningen av cookies eller genom att använda webbplatsen, accepterar du vår användning av cookies. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår Integritetspolicy

Non-necessary

Vi använder cookies på vår hemsida, inklusive cookies från tredje part, så att våra annonseringspartners via sociala medier på ett bättre sätt kan målinrikta och analysera vår annonsering. Genom att acceptera användningen av cookies eller genom att använda webbplatsen, accepterar du vår användning av cookies. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår Integritetspolicy

SPARA OCH ACCEPTERA