Chili con Carne-rullar med salladswraps och yoghurtkräm

Till 10 personer – total tillagningstid ca 25–30 minuter

Chili con Carne-rullar med salladswraps och yoghurtkräm

Ingredienser:

20 st Chili con Carne-rullar
1 liten romansallad eller 2–3 gemsalladsblad
2 gurkor
1 rödlök
1 röd chili
2,5 dl crème fraiche
1 tsk spiskummin
ev. 100 g cheddarost

Så här gör du:

Tillaga dina chilirullar enligt anvisningarna på påsen.
Bryt 20–25 stora, fina salladsblad från salladshuvudet.
Det innersta bryts i mindre bitar i en skål tillsammans med finstrimlad gurka och hackade rödlökstärningar.
Fördela blandningen snyggt i varje salladsblad och hetta till det med lite finhackad chili efter behag.
Blanda crème fraiche, spiskummin och citronsaft och häll över blandningenprecis före serveringen.
Rätten äts som fingermat.

Tips:

Gratinera Chili con Carne-rullarna med lite riven cheddarost 5 minuter innan de är klara i ugnen.