Grönsaksbiff som alternativ parisare

Till 10 personer – total tillagningstid ca 25–30 minuter

Grönsaksbiff som alternativ parisare

Ingredienser:

5 st grönsaksbiffar
5 skivor grovt rostbröd
5 msk hackade inlagda rödbetor
5 msk hackad lök
5 msk ättiksgurka
5 msk kapris
5 msk riven pepparrot
10 äggulor

Så här gör du:

Tillaga nachobiffarna i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen.
Rosta brödet och lägg en biff på varje brödskiva.
Dela brödet och biffen på hälften så att det blir 10 portioner.
Lägg upp ”parisaren” på ett fat med alla tillbehör, eventuellt i små skålar eller som små portioner.

Tips:

Du kan använda andra tillbehör, t.ex. byta ut ättiksgurkan mot lite tärnad gurka eller komplettera med riven råkost från rotfrukter som du vänder i lite olja-/ättiksdressing.