Sufflé med broccoli och morötter bakat med parmaskinka och brödsallad

Till 10 personer – total tillagningstid: 30–35 minuter

Sufflé med broccoli och morötter bakat med parmaskinka och brödsallad

Ingredienser:

10 st suffléer med broccoli och morötter
10 skivor parmaskinka
5 skivor vetebröd som bryts i mindre bitar
2 msk olivolja
5 tomater skurna i grova bitar 1 tunt skivad rödlök
2 finhackade vitlöksklyftor
2 gemsallader

Dressing:
3 msk vinäger
6 msk rapsolja
1/2 msk dijonsenap

Så här gör du:

Börja med att vika parmaskinkan runt suffléerna.
Använd lite köttsnöre eller en tandpetare för att hålla fast skinkan på sufflén.
Baka suffléerna i ugnen enligt anvisningarna på påsen.
Under tiden blandar du tomater, rödlök och sallad i en skål.
Dressing: Blanda alla ingredienser till dressingen och vänd ned den i salladen.
Rosta brödbitarna i en panna med lite olivolja och tillsätt brödet i salladen straxföre serveringen.
Krydda med salt och peppar.
Smaklig måltid!