Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad

Till 10 personer – total tillagningstid ca 20–25 minuter

Vegetarisk burgare med nachobiff, hummuskräm och svampsallad

Ingredienser:

10 st nachobiffar
10 st hamburgerbröd

Hummuskräm:
300 g hummus
300 g crème fraiche
3 finhackade vitlöksklyftor
1 citron
lite salt och peppar

Svampsallad:
400 g skivad svamp
400 g blandsallad
1 skivad rödlök
3 tsk balsamvinäger

Så här gör du:

Tillaga nachobiffarna enligt anvisningarna på påsen.
Blanda hummus och crème fraiche och smaka av med vitlök och citronsaft.
Rosta hamburgerbröden, fräs svampen snabbt i en varm panna och krydda med salt och peppar.
Blanda den färdiga svampen direkt i salladen med lite olja och balsamvinäger.
Bred hummuskrämen på hamburgerbröden.
Bygg upp burgaren, börja med nachobiff, sedan svampsallad och skivad rödlök och avsluta med hamburgerbrödets lock.

Tips:

Stick in en grillpinne i hamburgaren så blir den stadigare.