Spring Rolls & Classic Ugn

Vi har valt ut ett antal recept med Classic Ugn och Spring Rolls som passar extra bra till sommar och grill! Våra Spring Rolls och Classic Ugn kan med fördel användas som tillbehör till läckra och spröda sommarsallader med en läcker dipp eller sås till.

Spring Rolls tillagas 14-16 min på indirekt värme. Classic för ugn tillagas 18 min på indirekt värme.

Du finner hela vårt produktsortiment här: Produktöversikt - Springrolls

FingerFood

Vi har valt ut ett antal recept med Fingerfood produkter som passar extra bra till sommar och grill! Våra Fingerfood produkter kan med fördel serveras som ett sprött sommartilltugg tillsammans med en läcker dipp eller sås.

Mini Spring Rolls och Mini samosa tillagas ca. 10 min. på indirekt värme. Man kan med fördel använda en pizzasten så blir degen extra spröd.

Våra Sweet Potato Falafel kan också tillagas på grill, och dom skall värmas i ca 8 min. på indirekt värme. Därefter grilla 2 min. per sida på direkt värme. Du finner hela vårt Fingerfood produktsortiment här. Produktöversikt – Fingerfood.

Veggie

Här finner du ett urval av recept för våra Veggie produkter som lämpar sig särskilt bra till sommar och grill! Våra produkter utan kött kan med fördel användas i både hamburger- eller pitabröd tillsammans med en grönsaksfyllning och en läcker chilimajonnäs eller en grov avokadodipp.

Nacho burger och Rösti tillagas i 10 min. på indirekt värme och därefter 2 min. per sida på direkt värme.

Vår Veggie burger og Risotto burger tillagas i 10 min. på indirekt värme. Därefter avsluta med 4 min på var sida på direkt värme. Vår Samosa (70 g) tillagas i 17-18 min. på indirekt värme. Vi rekommenderar att använda en pizzasten för att undvika att produkten annars kan bli svart i spetsarna.

Du finner hela vårt Veggie produktsortiment här: Produktöversikt – Veggie.