Ekologiska vårrullar med haricot verts-kräm och rucolaolja

Till 4 personer – total tillagningstid ca 20–25 minuter

Ekologiska vårrullar med haricot verts-kräm och rucolaolja

Ingredienser:

4–6 st ekologiska vårrullar
500 g haricots verts
50 g riven parmesanost eller liknande
1 knippe rucola
1 dl matolja
1 dl olivolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 tsk timjan

Så här gör du:

Tillaga de ekologiska vårrullarna enligt anvisningarna
på påsen.
Under tiden kokar du haricot vertsen i 2–3 minuter
tills de är ”al dente”.
Kör dem sedan direkt i en matberedare medan de är varma.
Tillsätt parmesanost, vitlök och timjan medan du k
ör matberedaren.
Smaka av med salt och peppar.
Servera direkt med de varma vårrullarna.
Rucolaolja: Blanda rucolasalladen med matoljan och
smaka av med lite salt.
Lägg upp salladen med rätten eller servera den som tillbehör.

Tips:

Haricot verts-krämen kan göras i större portioner och kan även serveras kall. Då blir den härligt fräsch. Du kan även lägga till lite färskriven parmesan och timjan.