Grönsaksbiff serverat i wrap med tartarsås

Till 4 personer – total tillagningstid ca 25–30 minuter

Grönsaksbiff serverat i wrap med tartarsås

Ingredienser:

1 påse grönsaksbiffar, 4 st
4 skivor cheddarost
4 tortillabröd
1 tunt skivad rödlök
100 g blandsallad
lite matolja till stekningen

Tartarsås:
1/2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
1 msk hackade cornichoner (inlagd gurka)
1/2 msk hackad kapris
1/2 msk senap – gärna grov
1/2 citron och lite hackade kryddörter, t.ex. gräslök, persilja, dragon, körvel
Smaka av med salt och peppar

Så här gör du:

Tillaga grönsaksbiffarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Lägg en skiva ost på varje biff i ca 5 minuter tills osten har smält.
Till såsen blandar du crème fraiche med majonnäs, hackade cornichoner, kapris och senap.
Smaka av med citronsaft, salt, peppar och blanda i de hackade kryddörterna.
Lägg upp de varma tortillabröden och fyll dem med biffarna, sallad, rödlök och tartarsås.
Smaklig måltid!