Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables med ”Crunchy cashew crust”

Till 2 personer – Total tillagningstid: 10-15 min.

Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables med ”Crunchy cashew crust”

Ingredienser:

12 st. Panang Vegetable Mini Spring Rolls

50 g. Cashewnötter

1 msk. Tomatpuré

2 tsk. Ingefärssaft

1,5 msk. Socker

2 Vårlökar

Färsk koriander

Så här gör du:

Tillaga Panang Vegetable Mini Spring Rolls enligt förpackningens anvisning. Finhacka cashewnötterna. Blanda samman socker, ingefärssaft och tomatpuré till en marinad. Strimla vårlök och koriander fint. När Mini Spring Rolls är färdigbakade så pensla dom med marinaden och rulla därefter i nöthacket. Lägg upp vårrullarna på ett sort fat och strö över finstrimlad vårlök och koriander.

Tips:

Servera gärna med extra marinad och några limeklyftor.