Red Thai Chicken Spring Rolls med wokad paprika och svamp i ingefärskräm

Till 2 personer – Total tillagningstid: 20-25 min.

Red Thai Chicken Spring Rolls med wokad paprika och svamp i ingefärskräm

Ingredienser:

4 st. Red Thai Chicken Spring Rolls

150 g paprika

100 g. svamp

1 lök

1 lime

1 stjälk citrongräs  (Alternativt kan man använda zest från citron eller lime)

1 dl. kokosmjölk

1 msk. Finriven ingefära

2 vårlökar

Färsk basilika

2 dl Jasminris eller 1 paket nudlar

Så här gör du:

Tillaga riset och Red Thai Chicken Spring Rolls enligt förpackningens anvisning. Skär paprika, lök och svamp i stora bitar och fräs dem i lite olja i en wok eller gryta.
Krossa citrongräset och strimla det fint. Kok dom frästa grönsakerna i kokosmjölken i ca. 3 minuter . Tillsätt riven ingefära, limesaft, citrongräs och lite soja efter egen smak.
Strö över grovt hackad basilka och strimlad vårlök innan servering.

Tips:

Rätten fungerar även utmärkt med nudlar.