Spring Rolls Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar

Till 2 personer – Total tillagningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Style Vegetables med Spetskål-chunks och glasnudlar

Ingredienser:

4 st. Vietnamese (Spicy) Spring Rolls

½ Spetskål

2 vårlökar

150 g glasnudlar

1 röd chili

½ dl. sojasås

1 msk. sesamolja

Svara och vita sesamfrö - rostade

Färsk koriander och basilika

Så här gör du:

Vietnamese Spring Rolls tillagas efter förpackningens anvisning. Dela spetskålen i två bitar och pensla med olja, baka sedan tillsammans med vårrullarna de sista 10 minuterna.
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning. Strimla vårlöken och chilin fint. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna.
Lägg upp det hela dekorativt och strö över vårlök, chili, sesamfrö och de färska örterna.
Avsluta med att stänka lite sojasås och sesamolja över rätten.

Tips:

Det går utmärkt att ersätta spetskålen med annan kål – t.ex. vitkål eller blomkål.